IT-support-elev

 • Aarhus, Danmark
 • Praktikant

Jobbeskrivelse

Her er din mulighed for at få masser af tekniske udfordringer i en international virksomhed, der værner om kulturel forskellighed og faglig udvikling. Du vil få lov til at udvide din interesse for IT og forstærke dine kommunikative kompetencer, samtidig med at du får et bredt netværk af udenlandske kolleger i en solid organisation.

En løsningsorienteret hverdag           

Du får en hverdag, hvor du hovedsageligt sidder som servicedesk-medarbejder. Du tager imod opkald, behandler og prioriterer sager, og hvis du ikke kan løse dem selv, giver du dem videre til andre IT-teams. Alt dette foregå i henhold til ITIL processen i vores worldwide servicedesk-system, og du får hermed et helt generelt overblik over vores IT-problemstillinger. Mere specifikt bliver dine opgaver at:

 • bestille, reinstallere og afvikle PC'er, samt behandle adgangsprofiler for nye medarbejdere og medarbejdere, der skifter rolle i firmaet
 • supportere medarbejdere i Microsoft Windows 10, Microsoft Office365 ProPlus eller andre tilgængelige programmer, samt deltage i implementeringen af løbende opdateringer af applikationer.
 • supportere i netværks- og server relaterede sager, samt opdatere FAQ og andre relevante guidelines til brugerne
 • deltage i mindre IT-projekter i relation til nyt udstyr.


Alle vores IT-medarbejdere verden over registrerer i samme system, så man samarbejder og løser opgaver på tværs af landegrænser. Du bliver derfor en del af et team i Aarhus og Beckum (Tyskland), hvor du kan få sparring omkring de mere avancerede problematikker.  Du kan få berøringsflader med kolleger fra vores 35 lokationer.

Bliv en del af et internationalt team
Du får en interessant hverdag, hvor dine dage aldrig er ens, hvilket giver dig stor mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og udfordre dig selv. Din teamleder sidder i Tyskland, men gode kolleger og IT Chefen står også klar i Aarhus til at hjælpe dig godt i gang. Du bliver tildelt en mentor i Danmark, der vil sætte dig grundigt ind i sagerne og besvare alle dine spørgsmål. Vi afholder løbende opfølgningssamtaler for at sikre din og vores tilfredshed med dit arbejde hos os.

Vi ser mennesket og gnisten bag
Du behøver ikke den store erfaring eller kendskab til IT, men vi ser gerne, at du har teknisk forståelse og lysten til at lære, så vi forholdsvist nemt kan introducere dig til vores processer. Du er i gang med/har afsluttet dit grundforløb og er klar til at starte virksomhedspraktik fra august 2020. Derudover leder vi efter en person, der:

 • er åbensindet og kan indgå i samarbejde med mange forskellige kulturer
 • har respekt for vores processer, men som samtidig ikke er bleg for at komme med forslag til eventuelle forbedringer
 • er venlig, serviceminded og tålmodig, så medarbejderne føler sig sikre i dine hænder
 • kan gennemskue gentagende problemstillinger og derved løse flere opgaver én gang for alle
 • mestrer dansk og engelsk i skrift og tale.


Lyder det som noget for dig?
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV online via linket hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef Christian-Peter Hansen på telefon +45 30 17 93 87

Vi ser frem til at høre fra dig.

BEUMER Group
Conveying, loading, palletering, pakning, sortering og distribution
– BEUMER Group er førende indenfor udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske systemer til globale markeder. Vores medarbejdere differentierer sig ved deres evne til at levere innovative løsninger til vores kunder. Det kan de, fordi de kender branchen og brænder for at udvikle og udvide deres viden løbende. Vi understøtter den høje standard gennem teamwork, gensidig respekt og en arbejdskultur, der er baseret på tillid og betyder stabilitet og tryghed for vores medarbejdere. Vores fælles mål er at implementere enestående og innovative projekter over hele verden.

Fortrolighedspolitik