Kundcentermedarbetare mot vår svenska marknad

  • Full-time

Company Description

DIAKRIT har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem. 

För oss är innovation bara värdefull om den är användarvänlig och gör en väsentlig skillnad för slutanvändaren. Från molnbaserade mjukvaror till planlösningstjänster i 2D och 3D, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, flyganimeringar och mycket mer. Varje produkt som DIAKRIT utvecklar och producerar är specifikt designad för att hjälpa professionella aktörer inom fastighetsbranschen att attrahera fler köpare och hyresgäster online. 

DIAKRIT har växt med en entreprenöriell anda som alltid utmanar fastighetsbranschens normer. Våra medarbetare är vår största tillgång. Deras starka engagemang, kompetens och teknikintresse är en starkt bidragande faktor till våra goda och långvariga kundrelationer med flera av de största mäklarfirmor och fastighetsbolag där vi är verksamma. Våra medarbetare är också vår främsta källa till fortsatt innovation som placerar oss i framkanten på den internationella marknaden. 

Med över 450 anställda globalt och mer än 300 frilansande fotografer i hela Skandinavien, levererar vi våra tjänster till mer än 1,500 stora fastighetskunder runt om i världen.

Job Description

I våra nya fräscha lokaler i centrala Bangkok kommer du främst via telefon men även via e-­‐post ha kontakt med svenska privatpersoner. Du kommer arbeta på uppdrag av de största fastighetsmäklarkedjorna i Sverige.

I dagsläget är vi 13 medarbetare inom avdelningen men expanderar kraftigt och söker därför flera ambitiösa och målinriktade personer till vårt Kundcenter.

Din främsta arbetsuppgift blir att erbjuda kostnadsfria bostadsrelaterade tjänster på uppdrag av fastighetsmäklare i Sverige. För att passa in i rollen måste du obehindrat behärska svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som gillar ett högt tempo, utmaningar, har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik inom ditt arbete och vill utvecklas i snabb takt tillsammans med oss. Du som söker har troligen högskoleutbildning, KY/YH utbildning eller annan eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från någon form av kundkontakt via telefon.

Du får en gedigen och grundlig utbildning för de projekt, kunder och tjänster som du kommer att arbeta med. Dessutom får du kontinuerlig coachning då vi konstant jobbar för att du skall ha rätt förutsättningar att nå framgång. Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete med goda möjligheter att få arbeta med många olika projekt, det finns även möjlighet att arbeta med projektledning. 

Tjänstegrad: Heltid/deltid

Provanställning: 6 månader

Arbetstid: 14.00 till 23.00, måndag - fredag

Arbetsort: Bangkok (Thailand)

Heltidslön: Från 50.000 THB / månad

Visum och arbetstillstånd ordnas av DIAKRIT

Är du den vi söker? Kan du se dig själv som kvalificerad enligt våra önskemål?

Klicka på knappen "Jag är intresserad" och bifoga din CV på svenska samt en personlig presentation som inkluderar varför du är intresserad av DIAKRIT som arbetsgivare, varför vi ska välja just Dig för denna tjänst samt när du kan börja arbeta hos oss.