Open sollicitatie

  • Malledijk 7, 3208 LA Spijkenisse, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Sinds de oprichting van De Rijke Group in 1945 maakt het logistieke proces een onophoudelijke evolutie door. Om hierop te kunnen blijven anticiperen, hanteert De Rijke een filosofie die ons en onze opdrachtgevers de markt helpt voor te blijven.

Door ons altijd te concentreren op de manier waarop wij waarde binnen de supply chain van onze klanten kunnen toevoegen, zijn wij op de hoogte van alle processen die hier plaatsvinden. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze dienstverlening zo te organiseren dat die waarde-vermeerdering ook door onze diensten wordt gerealiseerd. Dit noemen wij ‘accelerating value’! Het streven is naar een hefboomwerking die grotendeels door totaaloplossingen wordt geboden.

Deze totaaloplossingen krijgen vorm door op ieder vlak toegevoegde waarde & innovatieve logistieke oplossingen aan te dragen, kennisdeling binnen en buiten ons bedrijf te realiseren en een voortdurende interesse in uw bedrijfsvoering te tonen.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een multinational met meer dan 1300 medewerkers en 26 vestigingen in 7 Europese landen en een joint venture in het Midden-Oosten. De Rijke Group is altijd een zelfstandig familiebedrijf gebleven. Twee generaties van de familie De Rijke zijn op dit moment actief binnen ons bedrijf.

De Rijke Group biedt de volgende diensten aan:

• Supply Chain Solutions

• Transport

• Warehousing en Value Added Logistics

• Global Freight Forwarding (deep sea & air)

In onze complete bedrijfsvoering gaat veel aandacht uit naar kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu.

Functieomschrijving

De Rijke heeft regelmatig vacatures. Bekijk hiervoor ons actuele vacature-overzicht.

Wil je eerst meer informatie over werken bij De Rijke in het algemeen of heb je specifieke vragen over de actuele vacatures? Neem dan contact op met onze afdeling Human Resources via telefoonnummer 088-0454481.

Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Klik dan hieronder op 'Ik ben geïnteresseerd' en vul het sollicitatieformulier in. Vermeld s.v.p. duidelijk in welke soort functie je interesse hebt en voeg een CV en motivatie toe.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws over De Rijke? Volg De Rijke dan op LinkedIn, Facebook of Twitter. Bekijk ook eens ons sociaal jaarverslag.