Veldmedewerker

 • Full-time

Company Description

Veldmedewerkers (M/V) gezocht

Gegarandeerde uitstroom naar werk


Voor het onderhoud en beheer van onze mooie groene omgeving hebben GS-personeel en Goedlandt de opleiding tot veldmedewerker ontwikkeld. De opleiding is een leerwerktraject, u volgt een cursus en tegelijkertijd gaat u aan het werk op een landgoed, een recreatiepark en bij een hovenier.

Met het diploma op zak gaat u direct aan de slag bij een hovenier.

Job Description

Opleiding gaat snel van start

Eind januari start deze unieke training en er is helaas maar beperkt plaats. Wij zoeken daarom uiterst gemotiveerde mensen die ons gaan helpen de natuur van de Utrechtse Heuvelrug zo goed mogelijk te onderhouden. 

Aan het werk in 't groen

De natuur van de Utrechtse Heuvelrug maakt het tot een uniek gebied. De Heuvelrug is het grootste aaneengesloten bosgebied van de Randstad, het vormt als het ware een grote achtertuin voor miljoenen Nederlanders. Het is er bijzonder recreëren, wonen en ondernemen. Met de steeds grotere populariteit van groene recreatie groeit ook de werkgelegenheid in het park- en bosbeheer voor gemotiveerde natuurliefhebbers. Mits ze een goede opleiding hebben genoten.

Qualifications

 • Waar moet een veldmedewerker minimaal aan voldoen?

  • U bent gezond van lijf en leden

  • U wilt graag buiten werken

  • U bent niet bang om veel uren te draaien

  • U houdt altijd rekening met uw veiligheid en die van uw collega's

  • U kunt goed met uw handen werken

  • U beheerst het Nederlands goed inwoord en geschrift

  • U bent in het bezit van rijbewijsB (BE is een pré)

  • U bent woonachtig op de Utrechtse Heuvelrug of in het Kromme Rijngebied

Additional Information

Wat bieden wij?

Wij bieden veel, maar vragen ook veel van u. U wordt in 2 maanden opgeleid tot veldmedewerker. U volgt een cursus en loopt tegelijk stage bij een landgoed, recreatiepark en hovenier. Aan het eind van dit leerwerktraject heeft u kennis van boom- en plantsoorten, park- en tuinaanleg en heeft u duidelijke veiligheidsinstructies gehad in het hanteren van diverse machines zoals bladblazer, bosmaaier, heggenschaar. Ook krijgt u een certificaat voor het werken met een motorzaag.

Breed scala aan werkzaamheden

Tijdens uw stage bent u geoefend in 
werken in het bos: blessen, opmeten, snoeien, zagen, paden repareren.
werken in park en tuin: snoeien, vegen, bladblazen, paden repareren, maaien, harken, inzaaien, schoonmaken van waterpartijen, onkruid herkennen.
werken in de moestuin: zaaien, verspenen, inplanten, schoffelen, oogsten, kas,schoonhouden, paden repareren, onkruid herkennen.

Certificaat

Cursisten sluiten de opleiding af met een certificaat VCA en EHBO met aandacht voor geïsoleerde arbeid. De cursus en stage zijn zo ingericht dat degenen die deze met succes hebben afgerond, geschikt zijn voor het vervullen van vacatures bij werkgevers in ‘t groen. Zoals u ziet is dit een zéér speciale opleiding met maar plaats voor 10 uiterst gemotiveerde natuurliefhebbers. U kunt zich vanaf vandaag aanmelden door u op te geven bij uw klantmanager of direct bij GS-personeel via deze online vacature.

Voor meer informatie belt u met:

Marcel Palm 06 37323727
Peter van Doorn 06 22949814
Frances Place 06 204 38 702