Handledartrainee

  • Drottninggatan 19, 641 30 Katrineholm, Sverige
  • Praktikant

Företagsbeskrivning

goodstart arbetar för att vara den bästa partnern för de som är mellan jobb. Vi jobbar som extern aktör inom olika områden med Arbetsförmedlingen som kund. Hos oss jobbar alla tillsammans för att göra skillnad och hitta vägar till arbete. Vårt fokus är innanförskap och integration genom innovativa metoder.

Hos oss får du möjlighet att kliva in i ett spännande team som arbetar med en av de viktigaste frågorna idag - ett arbetsliv i förändring där tiden mellan jobb är avgörande för hur både individ och samhälle växer.

Är du vår nya talang? Välkommen med din ansökan!

Jobbeskrivning

goodstart är specialister på att hjälpa den som står mellan jobb eller är på väg till utbildning. Vårt mål är att vara bäst på att hitta framgångsrika vägar för alla att bli delaktiga på arbetsmarknaden.

Nu letar vi efter fler engagerade medarbetare som kan tänka sig att kombinera sina studier med arbete i olika omfattning hos oss under sin studietid. Alternativt dig som med en timanställning som grund tar chansen till att visa framfötterna och på sikt få möjligheten till en utökad anställning.

Just nu letar vi efter dig som har ett coachande förhållningssätt, har en tidigare eftergymnasial utbildning med arbetslivserfarenhet som du kompletterar med nya studier eller att att du bytt inriktning och redan har en utbildning i botten.

I arbetsuppgifterna ingår att fungera som coach, aktivt ta hand om dagliga arbetsmoment och att delta i utvecklingen av våra kontor. Självklart ser vi möjligheter för dig med särskilda kompetenser att bidra på ett bra sätt efter att du kommit in i jobbet. Fokus för dig är att vara en resurs och tillgång för de människor vi möter varje dag.

Kravspecifikation

- Eftergymnasial utbildning om minst 1 år samt arbetslivserfarenhet, med pågående studier
- 3 årig eftergymnasial utbildning med examen, med pågående nya studier

Meriterande med utbildning/erfarenhet inom samtalsteknik, coachning, presentationsteknik,
datavana samt bra dokumentationsförmåga.

Vi letar efter dig som antingen bytt inriktning eller som valt att utvecklas vidare genom fortsatta studier som önskar bredda dina kunskaper och få förståelse om en intressant bransch.

Ytterligare information

Du som söker får gärna vara öppen för att resa, alla tjänster erbjuds på samtliga våra orter som är öppna idag. Det gör att arbetsort fastställs i samråd med dig och att möjlighet även finns att ta arbetspass på flera orter. Vi finns idag med 9 kontor i Västmanland, Sörmland och Östergötland.