Aspiranttjänst Studie- och yrkesvägledning

  • Eskilstuna, Sweden
  • Contract

Company Description

goodstart arbetar för att vara den bästa partnern för de som är mellan jobb. Vi jobbar som extern aktör inom olika områden med Arbetsförmedlingen som kund. Hos oss jobbar alla tillsammans för att göra skillnad och hitta vägar till arbete. Vårt fokus är innanförskap och integration genom innovativa metoder.

Hos oss får du möjlighet att kliva in i ett spännande team som arbetar med en av de viktigaste frågorna idag - ett arbetsliv i förändring där tiden mellan jobb är avgörande för hur både individ och samhälle växer.

Är du vår nya talang? Välkommen med din ansökan!

Job Description

Aspiranttjänst som Studie- och yrkesvägledare är en möjlighet för dig som kommer direkt från din utbildning att få börja i en växande verksamhet med många möjligheter.

Vi ser att du som är nyexaminerad kan bidra med det senaste inom Studie- och yrkesvägledningen för våra målgrupper och vi vill därför ge dig möjligheten att kliva in i ett starkt och stöttande team. Aspiranttjänsten ger dig möjlighet att få mer stöd för din egen utveckling och vi tar fokus på hur du ska få mycket erfarenhet med bra positivt återkoppling inför möjligheten till en fortsättning på en fast tjänst som Studie- och yrkesvägledare.

Du vara beredd att;

- hantera det dagliga arbetet kopplat till tjänsten

- arbeta med att skapa och genomföra gruppmoment relaterade till rollen

- arbeta med individuella möten

- knyta ihop helheten med hjälp av vår metod för att arbetet ska hålla en hög och jämn kvalité

- följa upp och fördjupa din egen kunskap inom området

- aktivt och envetet jobba med återkoppling

- ansvara för- och följa upp den dagliga rapporteringen internt

- säkerställa att din egen del av leveransen håller en hög- och kvalitativ nivå

- bistå kontoret i övriga moment enligt arbetsplan.

Qualifications

Tjänsten kräver att du är examinerad Studie- och yrkesvägledare

Det är meriterande med tidigare yrkeserfarenhet från olika branscher, dock är denna tjänst främst till för dig som just avslutat dina studier. Vi lägger störst vikt vid hur du fungerar tillsammans med vårt team som person och du som erbjuds tjänsten kommer som en del av din tjänst också genomgå en utvecklingsplan som är anpassad utifrån dina och teamets behov.


Additional Information

Din ansökan behandlas med den konfidentialitet som krävs samt i enlighet med övriga delar i personuppgiftslagen.