Tekniker med netværks- og IP TV-forståelse

  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Om Hoist Group

Hoist Group er en international, succesfuld totalleverandør til hoteller, kursus- og konferencecentre m.fl. Vores hovedkontor ligger i Stockholm, Sverige, og vi har kontorer i 18 lande i EMEA-regionen. Vi har ca. 600 medarbejdere. Vores systemløsninger repræsenteres endvidere af distributører i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten.

Produkterne og ydelserne strækker sig fra daglige forbrugsvarer til avancerede og digitale interaktive TV-systemer. Forretningsområderne omfatter hotel TV­ systemer, TV-apparater, TV-programmer, trådløst internet, digitale parabolanlæg, HotSoft bookingsystem, back office-systemet Serviator, hotelinteriør samt installation/service/support.

Hoist Group Danmark blev etableret i 1999 og er den eneste totalleverandør til hotelbranchen. Virksomheden inspirerer med sin brede palet af muligheder, og de 20 engagerede og ambitiøse medarbejdere i den danske afdeling har altid fokus på at finde den bedste løsning for kunden. Læs mere på www.hoistgroup.com

Jobbeskrivelse

Erfaren tekniker med interesse for netværk og IP TV-forståelse

Har du lyst til at arbejde med IT, support og nye hotelteknologier? Vil du være en del af en virksomhed, hvor du får lov at arbejde selvstændigt og følge dine opgaver til dørs?

Vi oplever stor kundetilgang indenfor vores netværk- og TV-løsninger og søger derfor endnu en kollega til at supportere vores mange tilfredse kunder i Danmark. Med reference til vores ISS Manager er det din fornemmeste opgave at yde support på vores WiFi- og IP TV- netværksløsninger, herunder vores Fusion Platform, som er en kommunikations-platform for hoteller og hotelgæster. Kunderne er primært hoteller og kroer samt kursus- og konferencecentre.

Tekniker med stort drive og engagement samt god håndværks forståelse
Du har gerne op til flere års erfaring med support af WiFi- og IP TV- netværksløsninger. Du kommer til at udføre opgaver hos vores kunder, herunder primært fysisk installation samt konfiguration og opgraderinger af udstyr. Du vil blive inddraget i hele processen fra design og planlægningsfasen til konfigurations- og installationsfasen. Du vil udføre fejlsøgningsopgaver, både onsite og/eller remote. Du vil i samarbejde med vores salgskonsulenter rådgive kunder om eventuelle løsningsmodeller. Du vil agere som ”Single point of Contact” for nogle af vores store kunder.

Som person er du energisk, med et godt drive og er kvalitetsbevidst. Du har håndværksmæssig indsigt, måske med baggrund som elektriker eller lign. anden faggruppe. Du trives med en stor kontaktflade og med mange bolde i luften. Det forventes at du arbejder selvstændigt og er struktureret. Du ser service og kvalitet som en naturlig del af dit kommende job.

Kvalifikationer

Tekniske kvalifikationer
Du har som minimum en håndværker baggrund, gerne som Elektriker med netværk og IP TV-forståelse og du har gerne arbejdet med LAN/WiFi/TV i flere år indenfor følgende områder:

·         Netværks design
·         Generel Lan/Wan netværks forståelse
·         IP TV
·         Coax kabling
·         Fiber og andet pds kabling
·         Fejlsøgning af ovenstående
·         Udførsel af WiFi Site Surveys
·         Generelt kendskab til servere

Ansvar og udvikling i en sund virksomhed
Du tilbydes en stilling i en international virksomhed med store ambitioner. Du bliver en del af en virksomhedskultur, hvor medarbejderne er i centrum. En stilling med alle muligheder for at sætte dit eget fingeraftryk og skabe markante resultater for din egen og virksomhedens succes.  Det geografiske arbejdsområde er Danmark, og der skal påregnes nogen rejseaktivitet i forbindelse med support og installationer.

Du tilbydes en attraktiv løn med pension samt 5 ugers ferie og 5 ferie/fridage samt fri telefon. Du har kørekort, er flydende i dansk og velbevandret i engelsk og har erfaring med Office­pakken. Tiltrædelse snarest.

Finder du jobbet interessant, så send din ansøgning til os. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ISS Manager Per Westrin på tlf. 4586 0203.

Yderligere informationer

Om Fusion platformen
Vores Fusion Platform er en stærkt integreret serviceplatform, der er designet specielt til hoteller. Den tilbyder en enkel og skalerbar løsning, der leverer førsteklasses gæsteoplevelser, integrerer alle hotellets tjenester, tilpasser sig hotellets behov og hjælper hotellet med at træffe kvalificerede beslutninger. Højhastigheds-internet, interaktivt TV og øget personlig service leveret på ét sted.