Stage lopen bij Koppert!

  • Veilingweg 14, 2651 BE Berkel en Rodenrijs, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken we de landbouw gezonder, veiliger en productiever.

We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische teeltkennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren.


Koppert Biological Systems
Partners with Nature


De kern van de activiteiten van Koppert is het streven om voortdurend natuurlijke principes te ontdekken en te benutten. Het vermogen om deze kennis te vertalen in praktische toepassingen die bijdragen aan het vinden van oplossingen voor heersende problemen, is onze kracht.

De afgelopen jaren heeft de uitgebreide knowhow van micro-organismen, biostimulanten en feromonen Koppert geïnspireerd tot talloze oplossingen die de weerbaarheid van planten zozeer hebben verbeterd dat ziekten vrijwel geen kans meer hebben. Bij Koppert NL werken 350 medewerkers en wereldwijd circa 1200 medewerkers.

Bekijk ons filmpje: Werken bij Koppert

Functieomschrijving

Doe jij een opleiding op het gebied van personeel, laboratoriumonderzoek, marketing, communicatie, techniek of biologie? Dan ben je bij Koppert van harte welkom.

Wij maken voor onze producten gebruik van de natuur, waarmee we het milieu een stuk schoner kunnen maken. Bij de wereldwijde teelt van groenten, fruit en bloemen zijn dan veel minder chemische bestrijdingsmiddelen nodig. En zo werken we met elkaar aan een duurzamere voedsel- en sierteeltketen. Als jij je hiermee verbonden voelt, vind je het misschien leuk om bij Koppert stage te komen lopen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het lopen van een stage. Het kan op de niveaus MBO, HBO of WO. Ook is het soms mogelijk een snuffelstage uit te voeren.

Op de volgende afdelingen is regelmatig plaats voor een stage of afstudeeropdracht:

  • Personeel & Organisatie (minimale stageduur 5 maanden)
  • Research & Development – microbiologie (minimale stageduur 4 maanden)
  • Research & Development – entomologie (bij voorkeur minimale stageduur 4 maanden)
  • Marketing & Communicatie
  • Logistiek
  • Techniek

Bij Koppert kunnen jonge talenten zich ontwikkelen. Koppert is een erkend leerbedrijf voor de sectoren techniek, handel, voedsel en leefomgeving, commercieel, secretarieel, logistiek en laboratoriumtechniek.

Heb je interesse? Klik dan op de solliciteer button en stuur ons je CV en motivatiebrief.


Vermeld in je motivatiebrief de soort stage/leerwerkplek waar je interesse in hebt, periode, duur, voorkeur voor afdeling en evt. voorkeur voor onderzoeksonderwerp.


Wil je een indruk van Koppert, bekijk het volgende filmpje: Koppert Biological Systems