Meewerkend Voorman

 • Veilingweg 14, 2651 BE Berkel en Rodenrijs, Nederland
 • Voltijds
 • Afdeling: Productie Insecten & Mijten

Beschrijving van het bedrijf

Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken we de landbouw gezonder, veiliger en productiever.

We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische teeltkennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren.


Koppert Biological Systems
Partners with Nature


De kern van de activiteiten van Koppert is het streven om voortdurend natuurlijke principes te ontdekken en te benutten. Het vermogen om deze kennis te vertalen in praktische toepassingen die bijdragen aan het vinden van oplossingen voor heersende problemen, is onze kracht.

De afgelopen jaren heeft de uitgebreide knowhow van micro-organismen, biostimulanten en feromonen Koppert geïnspireerd tot talloze oplossingen die de weerbaarheid van planten zozeer hebben verbeterd dat ziekten vrijwel geen kans meer hebben. Bij Koppert NL werken 500 medewerkers en wereldwijd circa 1700 medewerkers.

Bekijk onze website www.koppert.nl

Functieomschrijving

Weet jij hoeveel verschillende soorten technieken ten grondslag liggen aan de productie van onze biologische gewasbescherming? Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor het kweken van de producten die ons succes mogelijk maken en bijdragen aan het verbeteren van de duurzaamheid van land- en tuinbouw? Jij hebt groene vingers en een passie voor natuur en insecten. Kom werken als Meewerkend Voorman bij Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs, de internationale marktleider.
Voor onze productie locaties in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de functie

Meewerkend Voorman
40 uur per week, Berkel en Rodenrijs (omgeving Rotterdam)

Jij hebt een cruciale rol!
Wij zijn op zoek naar iemand die ervan houdt de handen uit de mouwen te steken! Deze werkmentaliteit heb je echt nodig, gezien de functie gericht is op operationele werkzaamheden. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het voorbereiden, kweken en oogsten van verschillende soorten insecten en mijten. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek staat en helpt zelf mee in het productieproces door op de juiste momenten in te springen. Meerdere malen per dag krijg je door of er nieuwe bestellingen zijn gedaan door de verpakkingsafdeling. Vervolgens maak je samen met jouw collega’s de bestellingen klaar, zodat de insecten en mijten verpakt kunnen worden door de verpakkingsafdeling en daarna verzonden naar de klant.

Jij kent jouw kweken het beste, dus samen met de teamleider en de teeltspecialist denk je mee in de planningen en het verbeteren van de teelttechnieken. Je hebt meerdere kweken onder je hoede. Hierbij stuur je de vaste medewerkers aan, in het hoogseizoen komen er uitzendkrachten bij. Je komt te werken binnen een dynamische afdeling en afwisselende werkzaamheden.

Functie-eisen

Jouw kennis & ervaring:
Herken je jezelf in onderstaand profiel, dan nodigen we je uit te reageren:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring
 • Je bent goed in staat overzicht te houden;
 • Je kunt op motiverende wijze mensen aansturen en leidinggeven;
 • Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken.

Ben jij een enthousiaste starter met groene vingers, genoemde competenties maar met minder werkervaring? Ook dan vragen we je te reageren. Dit is namelijk een uitdagende functie waarbij je veel kunt leren!

Extra informatie

Het team.
Je zult je werkzaamheden uitvoeren ten behoeve van de afdeling Productie Insecten en Mijten. Meewerkend voormannen nemen onderling elkaars taken over bij afwezigheid. Je zult rouleren over verschillende afdelingen. Je werkt in een team met vaste medewerkers en uitzendkrachten. Je wordt uiteraard goed ingewerkt om kennis te maken met Koppert en onze producten.

Wat bieden wij.

 • Afhankelijk van je ervaring ligt het bruto maandsalaris tussen €2200,- en €2900,- op basis van een fulltime werkweek;
 • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een aansturende rol;
 • Een gevarieerde baan doordat je werkt met verschillende kweken met verschillende handelingen;
 • Je komt te werken bij een internationaal, groeiend bedrijf dat een belangrijke speler is op het gebied van duurzaamheid.

Word jij onze nieuwe Meewerkend Voorman?
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Upload je CV en motivatie.
Ken jij iemand die op zoek is naar een leuke functie, deel deze vacature met je netwerk!

Meer informatie?
Neem contact op met Mandy Ziel, HR Adviseur op 010-5141280.
Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken