Productieleider

 • Veilingweg 14, 2651 BE Berkel en Rodenrijs, Nederland
 • Voltijds
 • Afdeling: Productie Entomologie

Beschrijving van het bedrijf

Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken we de landbouw gezonder, veiliger en productiever.

We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische teeltkennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren.


Koppert Biological Systems
Partners with Nature


De kern van de activiteiten van Koppert is het streven om voortdurend natuurlijke principes te ontdekken en te benutten. Het vermogen om deze kennis te vertalen in praktische toepassingen die bijdragen aan het vinden van oplossingen voor heersende problemen, is onze kracht.

De afgelopen jaren heeft de uitgebreide knowhow van micro-organismen, biostimulanten en feromonen Koppert geïnspireerd tot talloze oplossingen die de weerbaarheid van planten zozeer hebben verbeterd dat ziekten vrijwel geen kans meer hebben. Bij Koppert NL werken 500 medewerkers en wereldwijd circa 1700 medewerkers.

Bekijk onze website www.koppert.nl

Functieomschrijving

Koppert Biological Systems is wereldmarktleider op het gebied van ontwikkelen en produceren van biologische gewasbescherming en de telers te adviseren en te begeleiden in het gebruiken van de producten. Koppert staat voor innovatie! Door een permanente stroom aan nieuwe producten en initiatieven voor verbetering wordt er op dit moment een nieuwe productielocatie gebouwd. Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een

Productieleider
Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur).

Jij hebt een cruciale rol!
Als Productieleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie en aansturing van de productieomgeving. Hieronder vallen de planningen en uitvoering van de productiewerkzaamheden. In samenwerking met de teeltspecialisten waarborg je de productiemantra: kwaliteit, leverzekerheid, kosten, organisatie en veiligheid en continu verbeteren.

De productie van onze insecten en mijten vindt plaats conform protocol in kassen en klimaatcellen. Tot jouw taken behoren onder andere:

 • Het vertalen van de doelstellingen van de organisatie in jaarplannen voor de productie;
 • Het leidinggeven aan teamleiders en coördinatoren, zij organiseren het dagelijkse productieproces;
 • Je bent verantwoordelijk voor plannen van de arbeid en onderhoudt contact met het uitzendbureau over de benodigde en verwachte uitzendarbeid;
 • Je geeft uitvoering aan verbeterprojecten en verbeteractiviteiten in samenwerking met betrokken afdelingen. Je zal onder andere nauw betrokken worden bij de inrichting van de nieuwe gebouwde productielocatie;
 • Je registreert relevante informatie, analyseert deze informatie en stelt hieruit maandrapportages en verbeterplannen op;
 • Je draagt zorg voor een veilige uitvoering van de werkzaamheden op jouw afdelingen.

Functie-eisen

Jouw kennis & ervaring:
Herken je jezelf in het onderstaand profiel, dan nodigen we je uit te reageren:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met de tuinbouwsector is een pré;
 • Je past graag verbetertechnieken toe om de productie nog efficiënter te laten verlopen;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met werken in een productie-omgeving en heb je affiniteit met automatiseringsvraagstukken.

Je bent een sociale persoonlijkheid met een natuurlijke en coachende leiderschapsstijl. Je krijgt er energie van om nauw betrokken te zijn bij het dagelijkse productieproces.

Extra informatie

Afdeling Productie Entomologie
De afdeling Productie Entomologie bestaat uit 4 productieleiders, circa 9 teeltspecialisten en een groot team van teamleiders, coördinatoren en productiemedewerkers om alle productiedoelstellingen met elkaar te realiseren.

Wij bieden jou:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2800- en €4000,- op basis van een fulltime dienstverband;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt in biologische gewasbescherming.

Word jij onze nieuwe Productieleider?
Solliciteer via de ‘Ik ben geinteresseerd’ button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?
Neem contact op met Mandy Ziel, HR adviseur op 010 514 1280
Of bekijk ons op YouTube.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken