Junior werkplekbeheerder

  • Delft, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Wil je werken bij één van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Waarbij je, afhankelijk van jouw rol, bijdraagt aan de uitvoering van grote en innovatieve IT-projecten met een maatschappelijk belang? Doe je dit graag in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat?

Netcompany is één van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa met, naast Nederland, kantoren in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd zijn voor Netcompany meer dan 2000 van de meest bekwame IT-consultants en -ontwikkelaars werkzaam en we zijn blijvend op zoek naar gemotiveerde collega’s om onze teams te versterken. Onze informele cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega’s als klanten.

Ons Centre of Excellence biedt handvatten voor het stimuleren van interne kennisontwikkeling en -deling en biedt jou als medewerker de kans je verder te ontwikkelen. Er is binnen Netcompany een breed scala aan verschillende kennisgroepen beschikbaar welke onder andere specifieke technologieën, projectbeheer en methodologie bevat.

Voor Netcompany Nederland (in Delft) zijn we op zoek naar een Junior werkplekbeheerder.

Job Description

Ben jij de vraagbaak voor werkplekondersteuning en weet je IT-techniek en -gebruikers bij elkaar te brengen? Wil jij graag een organisatie verder helpen te professionaliseren in IT-ondersteuning? Dan ben je als werkplekbeheerder op de juiste plek.

Over jou

Je hebt onlangs een ICT-opleiding op minimaal MBO-niveau afgerond. Je bent op zoek naar een werkomgeving met veel dynamiek en waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt een professionele werkhouding en voorkomen. Klant- en servicegerichtheid zijn voor jou vanzelfsprekend, waarbij je meedenkt met gebruikers. Je bent goed in het in balans houden van kwaliteit, snelheid en resultaat en houdt rekening met privacy- en security-zaken.

Je werkt graag in teamverband, waarbij je openstaat voor de mening van anderen maar ook de ruimte neemt om jouw mening en expertise in te brengen. Verder beschik je over analytisch vermogen, heb je doorzettingsvermogen en ben je nauwkeurig, stressbestendig en geduldig. Je wilt verantwoordelijkheid nemen voor de IT-ondersteuning en streeft daarbij proactief naar verbetering.

Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, bent leergierig, volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en staat open voor het behalen van nieuwe certificeringen.

Wat ga je bij ons doen?

  • Ondersteuning van Office 365;
  • Registreren en bewaken van meldingen;
  • Oplossen van eerstelijns incidenten;
  • Eventueel doorzetten van meldingen naar de tweede en derde lijn en het bewaken van de voortgang;
  • Installeren en configureren van de werkstations, randapparatuur en software;
  • Beheren van conferentie tools en faciliteiten in vergaderzalen;
  • Onderhouden van hardware en de fysieke werkplekken.
Aanvullende informatie
 
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan via HR.NL@netcompany.com of 015-3030130 contact met ons op.

Videos To Watch

Privacy Policy