Vi søger en ambitiøs Employer Branding Consultant til at styrke vores globale brand

 • København, Danmark
 • Full-time

Company Description

Vi søger en ambitiøs Employer Branding Consultant til at styrke vores brand som it-branchens mest succesfulde virksomhed, ikke blot i Danmark, men i alle de lande vi har kontorer. Du skal have en journalist i maven, og du skal brænde for at skrive de gode historier, finde de spændende vinkler samt skabe content, der fortsat medvirker til at understøtte vores stærke brand.

Som vores nye Employer Branding Consultant har du en spændende mulighed for at understøtte Netcompanys employer brand gennem vores kommunikation til alle typer medier – lige fra hjemmeside og sociale medier til intern kommunikation. Det er en unik mulighed for at sætte fokus på alt fra medarbejderportrætter, projekthistorier, interne udviklingsprogrammer, Netcompany Academy, de sociale aktiviteter i After Dark og meget andet. Det er et område som er højt prioriteret, og dermed har du mulighed for at sætte dit fingeraftryk på aktiviteterne, og se resultaterne af dit arbejde meget hurtigt. Der er samtidig kort fra tanke til handling, hvilket giver et højt tempo og mulighed for at eksekvere.

Vi tager ansvar 
Netcompany er gået fra startup i 2000 til international sværvægter med kontorer i Norge, Polen, England, Vietnam og senest Holland. Selvom vi har rundet 2000 medarbejdere på globalt plan, er vi stolte af, at vi har kunnet bevare en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden.

Vi leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele og effektiviseringer, ved at udnytte den nyeste teknologi. Vores track record er uden sammenligning, og uanset projektet og kunden, er vi stolte af, at vi kan være med til at gøre en forskel.

En del af Netcompanys globale employer branding team
Du bliver en del af vores globale employer branding team, hvis primære opgave er at sikre, at vi løfter vores brand og aktiviteter til et konstant højt niveau i alle lande. Din dagligdag bliver på kontoret i København, men du vil være i daglig kontakt med dine kolleger fra alle lande. Du skal derfor også forvente rejseaktivitet i det omfang, som vil være nødvendigt.

Din vigtigste opgave bliver at sikre, at Netcompany fortsætter med at være innovative og sætter dagsordenen inden for aktiviteter, målrettet den meget eftertragtede it-målgruppe. Uanset hvilke redskaber som benyttes fra employer branding værktøjskassen, skal du formå at kommunikere de værdier, der udgør vores brand på en differentieret måde.

Dine primære opgaver:

 • Ansvarlig for at skabe content til vores forskellige platforme for alle lande med særligt fokus på vores hjemmeside og sociale medier
 • Sikre løbende kommunikation på vores interne kanaler
 • Udarbejde brochurer, eventtekster og andet materiale
 • Medvirke til at skabe digitale kampagner
 • Producere videoer
 • Ansvarlig for forskellige HR projekter
 • Øvrige ad hoc HR opgaver

Bliv vores nye kollega
Skal du have succes i rollen som vores nye Employer Branding Consultant, er det en forudsætning, at du har et drive og et engagement udover det sædvanlige. Du skal være opsøgende og vedholdende, så vi identificerer de relevante historier og konstant følger op. Du skal brænde for både at arbejde strategisk og på et ”hands on” niveau, hvor du selv eksekverer og formidler. Du kommer til at bygge videre på et stærkt fundament og sammen med dine employer branding kolleger, vil du hurtigt få opbygget et stærkt netværk i hele organisationen. Derudover skal du være nytænkende, udfordrende og kreativ, med respekt for vores målgruppe, EVP og vores stærke kultur.

Vi forestiller os, at:

 • Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau
 • Du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra lignende stilling
 • Du er kreativ, men samtidig struktureret og detaljeorienteret
 • Du er god til at skabe relationer på alle niveauer – både internt og eksternt
 • Du er god til have mange bolde i luften uden at miste fokus
 • Du er meget kommunikativ stærk på både dansk og engelsk

Måske sidder du i en lignende stilling og ønsker at tage din karriere til det næste niveau, eller også er du netop blevet færdig med studiet. Du behøver ikke at have den store erfaring, hvis bare du er villig til at lære, og har et højt energiniveau.

Du er vedholdende, ambitiøs og kan arbejde selvstændigt – og så er en af dine vigtigste kompetencer, at du kan formidle et budskab med overbevisning, entusiasme og forståelse for hvem dit publikum er.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, wake boarding og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan skabe de bedste resultater. Dette ikke mindst i vores HR Team – vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Er du klar til udfordringen?
Vil du være med på holdet, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler fra starten af august. Har du ikke fået svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Group Talent Attraction Manager, Søren Fogt Lundbo på sfl@netcompany.com – forvent længere svartid i juli.

Privacy Policy