Lead Developer

  • Full-time

Company Description

SC5 on vuonna 2006 perustettu, nopeasti kasvava ohjelmistotalo. Työskentelemme laajalti tuotekehityshankkeissa ja asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta keskeisissä, usein myös kriittisissä projekteissa. Toteutamme web-tekniikoilla sovelluksia, jotka toimivat kaikissa päätelaitteissa ja panostamme vahvasti käyttäjäkokemukseen ja front-endin alla olevaan modulaariseen, laajennettavaan ja ylläpidettävään teknologia-arkkitehtuuriin. Pyrimme aktiivisesti viemään koko toimialaa eteenpäin mm. järjestämällä tapahtumia ja konferensseja kuten FINHTML5. Asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret yritykset sekä julkishallinnon toimijat kuten esimerkiksi Yle, Veikkaus, POP Vakuutus, A-lehdet, F-Secure ja Sanoma. Suunnannäyttäjinä olemme sitoutuneet tekemään asiakkaiden ja käyttäjien digitaalisesta elämästä helpompaa - ja usein myös hauskempaa.

Job Description

Etsimme joukkoomme Lead Developeria luomaan ja kehittämään käyttäjäystävällisiä verkko- ja mobiilisovelluksia uusimilla HTML5-teknologioilla. Teemme projekteja edelläkävijän hattu päässä ja sovelluksiamme, kuten Veikkauksen mobiilipelejä, käyttää päivittäin tuhannet ihmiset. Sinulla on mahdollisuus tehdä nopeita sisäisiä projekteja, tai napata koppi yhdestä pidempikestoisesta projektista kerrallaan. Asemapaikkoinasi toimivat toimistomme Kampin keskuksessa ja asiakkaidemme tilat pääkaupunkiseudulla.

Qualifications

Olemme HTML5:n suunnannäyttäjiä, joten odotamme sinullakin olevan jo muutaman vuoden näyttö vahvasta osaamisesta. Todennäköisimmin puhut suomen ja englannin lisäksi sujuvasti ainakin jotain seuraavista ohjelmistokielistä: Javascript, Sass, Ruby, Python ja CSS. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, mutta haluat olla guru jossakin. Olet valmis asiakasrajapintaan ja vankka osaamisesi antaa sinulle valmiudet toimia konsultatiivisessa roolissa asiakkaan ongelmia ymmärtäen ja niihin ratkaisuja löytäen.

Emme ole kaikki samasta muotista, mutta meitä kaikkia yhdistää vahvan ammattitaidon lisäksi into tekemiseemme ja loputon halu oppia ja kehittyä. Arvostamme oma-aloitteista työskentelyotetta, vastuunkantoa, suvaitsevaisuutta sekä kykyä ja tahtoa viedä asioita eteenpäin keskustelemalla. Näitä piirteitä soisimme sinustakin löytyvän.

Additional Information

No-nonsense. Uskomme, että parhaat edellytykset työllesi antaa täysi luottamus tekemiseesi. Meille on tärkeää, että fokus on itse työssä, eikä tarpeettomassa byrokratiassa. Sinua ei rasiteta turhanpäiväisillä palavereilla tai prosesseilla, vaan saat keskittyä työhösi. Saat käyttöösi ne työvälineet, mitkä hyppysiisi parhaimmin sopivat, ja kaiken asiakkaiden aikatauluista riippumattoman työn voit tehdä siellä missä haluat, siihen aikaan kun haluat. Tiedämme, että sinulla on muutakin mielenkiintoista elämää kuin työ, emmekä halua varastaa vapaa-aikaasi.


Tarjoamme sinulle mm. lounasedun, työterveyshuollon, joogaa, hierojan, pyörämekaanikon, sähköpöydän, aamupuuron, hauskaa yhteistä aktiviteettia kollegoidesi kanssa ja paljon muuta, mutta ennen kaikkea toivomme sinun syttyvän siitä, että saat keskittyä täysin fronttiin. Käytössäsi on uusimmat teknologiat, seurassamme olet yksi edelläkävijöistä, ja sinulla on rajattomat puitteet kehittää osaamistasi ja oppia uusia asioita. Viihdymme hyvin yhdessä, niin töissä kun työpäivän jälkeenkin.


Hakuohjeet

 

Hae tehtävään muutamalla klikkauksella tämän sivun yläreunasta.

 

Lisätiedot

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tuotantojohtaja Samuli Savolaiselta puh. 0400 861 355, samuli.savolainen(at)sc5.io.