Senior Developer

  • Full-time

Company Description

SC5 on vuonna 2006 perustettu, nopeasti kasvava ohjelmistotalo. Työskentelemme laajalti tuotekehityshankkeissa ja asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta keskeisissä, usein myös kriittisissä projekteissa. Toteutamme web-tekniikoilla sovelluksia, jotka toimivat kaikissa päätelaitteissa ja panostamme vahvasti käyttäjäkokemukseen ja front-endin alla olevaan modulaariseen, laajennettavaan ja ylläpidettävään teknologia-arkkitehtuuriin. Pyrimme aktiivisesti viemään koko toimialaa eteenpäin mm. järjestämällä tapahtumia ja konferensseja kuten FINHTML5. Asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret yritykset sekä julkishallinnon toimijat kuten esimerkiksi Yle, Veikkaus, POP Vakuutus, A-lehdet, F-Secure ja Sanoma. Suunnannäyttäjinä olemme sitoutuneet tekemään asiakkaiden ja käyttäjien digitaalisesta elämästä helpompaa - ja usein myös hauskempaa.

Job Description

Etsimme joukkoomme Senior Developeria luomaan ja kehittämään käyttäjäystävällisiä verkko- ja mobiilisovelluksia uusimilla HTML5-teknologioilla. Teemme projekteja edelläkävijän hattu päässä ja sovelluksiamme, kuten Veikkauksen mobiilipelejä, käyttävät päivittäin tuhannet ihmiset.

Työsi on kehittää käyttäjien rakastamia palveluita, jotka tuovat lisäpotkua asiakkaidemme ydinliiketoimintaan. Projektimme ovat keskimäärin 3-6 kuukauden pituisia ja työllistävät yhdestä kymmeneen kehittäjää. Suurimmille asiakkaillemme olemme tuotekehityskumppani ja yhteistyö on monivuotista.

Avainsanoja työssäsi ovat JavaScript-teknologiat, kuten Node.js ja AngularJS, ja ketterät ja lean-toimintamallit. Työskentelet projektista riippuen joko asiakkaidemme tiloissa tai omalla toimistollamme. Etsimme kehittäjiä nyt sekä Helsinkiin että Jyväskylään, ja molemmissa kaupungeissa toimistomme ovat kaiken ytimessä Kampissa ja Lutakossa.

Qualifications

Olemme HTML5:n suunnannäyttäjiä, joten odotamme sinullakin olevan näyttöä vahvasta osaamisesta. Puhut suomen ja englannin lisäksi sujuvasti JavaScriptiä, ja hallitset sen lisäksi myös toisen vieraan kielen (esim. Java, Ruby tai Python). Sinun ei tarvitse osata kaikkea, mutta haluat olla guru jossakin. Sinulla on joko koulutuksen kautta tai muutoin hankittu tietotaito ketterästä ohjelmistonkehityksestä ja käytännön taitoa ohjelmistojen suunnittelumenetelmistä ja työkaluista. Kykenet suunnittelemaan ratkaisuja paitsi itsenäisesti, myös yhdessä asiakkaan ja muiden tiimin jäsenten kanssa. Koodisi on selkeää ja hyvin jäsenneltyä.

Emme ole kaikki samasta muotista, mutta meitä kaikkia yhdistää vahvan ammattitaidon lisäksi into tekemiseemme ja loputon halu oppia ja kehittyä. Meillä arvostetaan proaktiivista työskentelyotetta, vastuunkantoa, suvaitsevaisuutta sekä kykyä ja tahtoa viedä asioita eteenpäin keskustelemalla.

Yli kaiken arvostamme kuitenkin ammattilaisen asennetta. Töitä tehdään hyvässä yhteistyössä sekä oman tiimin että asiakkaan kanssa. Uskallat sanoa mielipiteesi, esittää vaihtoehtoisia ratkaisuja ja perustella kantasi ystävällisesti asioita edistäen. Voit olla jo kannuksia hankkinut seniori tai vielä vähän kokemattomampi kehittäjä, kunhan sinulla on kova hinku kasvaa senior-kehittäjän saappaisiin seuraavan vuoden sisällä.

Additional Information

Hae tehtävään klikkaamalla "I'm interested" ja täyttämällä lomakkeet. Hakuaika päättyy 25.8.2014. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Tuomala puh. 040 095 4175, jarkko.tuomala(at)sc5.io.