Vestigingsmanager/Operationeel Manager Uitzendbureau

  • Full-time

Company Description

De juiste talenten vinden voor vacatures via diverse online kanalen, daar zijn we goed in!
Doordat we dit online doen, weten we hiermee toegang te vinden tot kandidaten die voor anderen onvindbaar zijn. Sharon Recruitment bemiddelt in ervaren professionals binnen de commerciële Arbeidsbemiddeling & Sales.

Job Description

Vestigingsmanager Uitzendbureau regio Arnhem/Nijmegen/Tiel

 

Voor een sterk groeiend en internationaal georiënteerd Uitzendbureau zijn we per direct op zoek naar een ervaren Vestigingsmanager/Operationeel Manager uit de Uitzendbranche. Ben jij een leidinggevende die tevens een analytisch oog heeft en bekend is met Uitzendprocessen en de wetgeving hieromtrent? Wil je bij een regionaal sterk bekend Uitzendbureau aan de slag waar je onthaald wordt door een warm, enthousiast en klein team?

 

Organisatie
Dit Uitzendbureau is gericht op het uitzenden van EU-flexwerkers. Het is een jong, dynamisch en sterk groeiende organisatie. De bedrijfscultuur is open, informeel, plat, daadkrachtig en professioneel. Als Vestigingsverantwoordelijke stuur je een gemotiveerd team aan van 3 Accountmanagers en 2 Administratief Medewerkers.

 

Werkzaamheden

  • Je bent actief betrokken bij het opstellen en onderhouden van het beleid, de dagelijkse procedures en werkrichtlijnen;
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de commerciële en operationele resultaten van de vestiging en voor de controle van alle uitzendprocessen en bijbehorende certificeringen;
  • Je geeft leiding aan, coacht en traint de medewerkers op commercieel en operationeel niveau;
  • Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de opdrachtgevers en neemt de lead in het opzetten van acties en benaderen van (nieuwe) opdrachtgevers;
  • Je vergroot samen met je team de omzet, zorgt voor verbeteringen waar nodig en bent verantwoordelijk voor de lange termijncontracten bij bestaande opdrachtgevers;
  •  Je rapporteert wekelijkse aan de directie.

Qualifications

Om deze functie succesvol te kunnen invullen beschik jij over:

  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de uitzendbranche;
  • minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
  • ervaring met proces/productiviteitsmanagement & rapportage;
  • een afgeronde HBO opleiding;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse taal;
  • goede kennis van Word, Excel en PowerPoint;
  • een flexibele, pragmatische, procesmatige, accurate en proactieve werkhouding.

Geboden wordt:
Ter uitbreiding van het huidige team wordt een mooie, nieuwe functie geboden voor een Vestigingsmanager die verantwoordelijk wordt voor het dagelijkse runnen van dit kantoor. 
Samen met een team van enthousiaste collega’s, die zich inzetten voor commercieel succes én een gezellige werksfeer zorg je voor een soepel verloop op deze vestiging. Uiteraard hoort bij deze functie een goed salaris en een uitstekende bonusregeling die afhankelijk is jouw commerciële en leidinggevende prestatie.

Wegens het meer afstand nemen van beide Directieleden van het dagelijkse (operationele) werk op kantoor is deze functie ontstaan. Van jou wordt dan ook verwacht dat je bekend bent met het dagelijks reilen en zeilen van een Uitzendvestiging en de daarbij behorende (EU) wetgeving en werkprocessen. Een lease auto wordt ter beschikking gesteld, je ontvangt een bonus op basis van je leidinggevende en commerciële prestaties, daarnaast een  3% eindejaarsuitkering,  25 vakantiedagen en een pensioenregeling conform ABU cao. 

Additional Information

Interesse of wil je meer weten over deze uitdagende functie? 

Solliciteer op deze vacature via de groene 'I'M INTERESTED’ knop door je CV en motivatie toe te sturen of solliciteer alleen met je LinkedIn profiel.

Bij gebleken geschiktheid nemen we contact met je op! 

Kijk voor meer vacatures op: http://www.sharonrecruitment.nl/vacatures