Credit Processor - Nederland

  • Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Spotcap is opgericht vanuit een ondernemersgeest, rijke kennis in financiële dienstverlening en met een duidelijk doel: onze klanten helpen in zakelijke financiering met toewijding en persoonlijke service, zodat zij zich kunnen richten op het allerbelangrijkste: hun bedrijf.

Hoe doen we dit? We hebben ervaring in de financiële sector opgedaan en technologie gebouwd die slim, snel en accuraat is. Onze technologie beoordeelt de bedrijfsgegevens van de aanvrager, zodat ons team objectieve en verantwoorde beslissingen kan nemen. Met technologie, kennis en expertise, bieden we een ongeëvenaarde klantervaring, waarbij ondernemers zich begrepen en ondersteund voelen.

Onze visie op de toekomst? Een actieve rol spelen in de groei en innovatie van de alternatieve financieringsmarkt door onze klanten en partners te ondersteunen in zakelijke kredietverlening. Daarbij streven wij ernaar om alternatieve financiering toegankelijk, eerlijk en klantgericht maken. Dat is onze kijk op zakelijke kredietverlening.

Een voorbeeld? De volgende stap nemen met jouw bedrijf komt altijd met een uitdaging. Eén van onze klanten - eigenaar van een opkomend kledingmerk - is klein begonnen, maar wil graag verder gaan uitbreiden. Hij heeft de mogelijkheid, het team, de visie… maar onvoldoende financiële middelen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Hoe groot of klein de visie van onze klanten ook is, wij zijn er om te helpen deze te verwezenlijken.

 

Functieomschrijving

Hoe ziet straks jouw dag eruit?

Jij zit in een team van knappe koppen aan kredietanalisten, bij ons ‘underwriters’ genoemd. De verantwoordelijkheid ligt hoog in dit team; alle data en alle kredietaanvragen moeten accuraat geanalyseerd worden. Daarom is het belangrijk dat jij bedachtzaam bent met oog voor detail. Je werkt nauw samen met jouw collega’s, maar bijvoorbeeld ook met andere afdelingen zoals accountmanagement en client services. Voor een zo hoog mogelijke accuraatheid en snelheid in analyses maken we hierbij gebruik van diverse slimme technologie. Dus een sterk analyserend vermogen en aanleg voor IT is een pré!

Jouw werkzaamheden bestaat onder meer uit:

●      Het ondersteunen van de afdeling in diverse taken als dataverwerking en administratie.

●      Het communiceren met verschillende afdelingen voor een zo vlot mogelijke afhandeling van kredietaanvragen.

●      Het verifiëren van financiële documentatie, bankgegevens en overige informatie met betrekking tot het uitvoeren van kredietbeoordeling.
 

Functie-eisen

De ideale ‘Spotcapper’?

●      Je hebt een ondernemersmentaliteit en een sterk teamgevoel.

●      Je hebt affiniteit met zakelijke kredietverlening en/of fintech.

●      Je bent enthousiast, gemotiveerd en leergierig.

●      Je werkt proactief, klantgericht en zelfstandig.

Aanvullende informatie

Wat wij aanbieden…

Naast onbeperkt koffie, fris en vers fruit een prachtig kantoorpand in hartje Amsterdam!

●      24 vakantiedagen + laptop naar keuze.

●      Een informele bedrijfscultuur met veel jonge, gedreven collega’s.

●      Een uitdagende baan waar initiatief en ideeën gestimuleerd worden.

●      Ruimte voor ontwikkeling om samen met het bedrijf verder te groeien.

●      Vrijdagmiddagborrel en teamuitjes- en activiteiten op regelmatige basis.