Regnskabskonsulenter

  • Full-time

Company Description

TRACK Management ApS - og samarbejdspartner Connectpeople ApS – søger for en af Danmarks største revisionsvirksomheder kvalificerede regnskabskonsulenter, der vil være med til at dække danske og internationale kunders behov.

Har du lyst til at videreudvikle dig inden for revisionsfaget og skabe værdi for kunden og for dig selv, så er dette måske noget for dig.

Hvad kan vi tilbyde?

Vores kunde tilbyder et udfordrende job i en afdeling i vækst.

Der gøres det yderste for at skabe rammer, som giver medarbejderne de bedste muligheder for at levere gode resultater, der belønnes. Samtidig vægtes det, at medarbejderne har en sund balance mellem fritid og arbejde, hvilket skaber mulighed for at kombinere et godt arbejds- og familieliv. Som ansat hos vores kunde tilbydes du herudover bl.a. en forsikrings- og pensionsordning, feriefridage, fleksible personale goder, samt et omfattende program af sociale arrangementer gennem personaleforeningen.

Vores kunde har ca. 1.700 medarbejdere og globalt flere end 155.000. Dette gør vores kunde til verdens største revisions- og rådgivningsfirma. Virksomheden vi sørger for, at alle medarbejdere løbende videreuddanner sig, så medarbejderne altid kan tilbyde den mest kvalificerede rådgivning. Dertil tilbyder vores kunde gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold.

Job Description

Opgaverne:

Dine opgaver vil variere og bl.a. indeholde følgende:

  • Kunders bogholderi funktion fra A-Z: bogføring, afstemning, momsadministration, periodiseringer m.v. 
  • Udarbejdelse af årsregnskab
  • Optimering af administrative processer
  • Ledelses- og rapporteringsopgaver

Du skal trives med at arbejde selvstændigt, sætte en ære i at være servicemindet over for kunder, og herigennem etablere gode relationer. Som regnskabs-/økonomikonsulent løses opgaverne hos kunderne. Derfor skal du trives med en foranderlig hverdag, hvor opgaver og kunder skifter. Sidst men ikke mindst er det meget væsentligt, at du er særdeles kvalitetsbevidst og forandringsparat.

Risk Assurance Services

Du vil blive en del af PwC’s afdeling Risk Assurance Services (RAS), hvor der udover Business Controls også er disse afdelinger:

• CSR Services
• Interne kontroller
• Forensic Service
• IT revision mv.

RAS er allerede i dag med ca. 130 medarbejdere i København, Odense og Aarhus, den foretrukne samarbejdspartner fra små og til helt store virksomheder.

Qualifications

Dine kvalifikationer:

Du er fagligt kompetent, struktureret og indstillet på at tage ansvar. Du trives med gode samarbejdsrelationer og bidrager selv positivt til disse. Du er udadvendt og interagerer godt med mennesker og i teams. Derudover skal du kunne følgende:

  • Behersker alle processer i et bogholderi
  • Har kendskab til flere økonomisystemer
  • Excel samt resten af Officepakken
  • Engelsk i skrift og tale
  • Gerne kendskab til løn

Additional Information

Løn

Stillingen er en ansættelse på fuld tid, og løn forhandles efter kvalifikationer. Derudover er der forsikrings- og pensionsordning, feriefridage, fleksible personale goder, samt et omfattende program af sociale arrangementer gennem personaleforeningen.

Tiltrædelse

Løbende ansættelser.

Yderligere oplysninger fås hos TRACK Management ApS, som – i samarbejde med Connectpeople ApS - varetager rekrutteringerne:

TRACK Management ApS

Att: Casper Nygaard Christensen

Tlf.: 21 77 05 56

 

Connectpeople ApS

Att.: Maria Møller Simonsen

Tlf. 26 20 34 41