Maskiningeniør

  • Full-time

Company Description

Maskiningeniør til HMK Bilcon A/S

TRACK Management søger på vegne af HMK Bilcon en Maskiningeniør til HMK Bilcon i Gistrup ved Aalborg.

Virksomheden

HMK Bilcon blev grundlagt i Danmark tilbage i 1895 og producerer en bred vifte af specialiserede transportløsninger. I dag omfatter dette bl.a. ADR (farligt gods) tankvogne til olie og benzin transport til såvel den private sektor som til forsvaret og lufthavne. Endvidere produceres multispace trailere til sundhedssektoren. Alle HMK Bilcon´s køretøjer er specialbyggede, hvilket gør det muligt for HMK Bilcon, at opfylde stort set hvilket som helst behov, kunderne måtte have.

HMK Bilcon er Skandinaviens største leverandør inden for branchen og arbejder blandt andet sammen med Statoil, Skanol, OK og DSV, blot for at nævne nogle af de mange kunder, som virksomheden har i dag.

HMK Bilcon er en velrenommeret virksomhed og kendt for at levere produkter af høj kvalitet og med de mest innovative løsninger. Virksomheden bygger på stærke traditioner med højt engagerede og fagligt kompetente medarbejdere.

Der er 120 ansatte i virksomheden, som er placeret i Gistrup, Oslo og Poznan i Polen. 

Job Description

Hos HMK Bilcon kan du forvente et attraktivt job i en dynamisk, internationalt orienteret produktionsvirksomhed, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Som virksomhedens nye maskiningeniør vil du blive en del af den tekniske afdeling og indgå som en vigtig spiller i et team med erfarne kolleger.

Du vil opleve en udfordrende og afvekslende hverdag, et godt arbejdsmiljø og stor frihed under ansvar i dagligdagens opgaver.

Dine arbejdsområder vil blandt andet være:

  • Konstruktion og designopgaver for specialprojekter
  • Udvikling og modularisering af HMK’s standard produktprogram
  • Specialisering inden for superstruktur (styrkebærende udmattelsespåvirkede konstruktioner) i aluminium, stål og komposit
  • Design ansvarlig for diverse mekanismer.
  • FEM analyse (internt og i samarbejde eksterne partnere)
  • Salgs backup, herunder kunde-, leverandør- og myndighedskontakt
  • Back up og samarbejde på tværs af organisationen

Du har base i Gistrup og refererer til den Tekniske Chef hos HMK Bilcon.

Qualifications

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som ingeniør indenfor maskinkonstruktion eller maskinteknik. Har du praktisk erfaring som konstruktør fra en produktionsvirksomhed, er det en fordel. Du har muligvis også erfaring fra transportbranchen.

Du skal endvidere besidde følgende faglige og personlige kvalifikationer:

  • Erfaring med SolidWorks og helst med FEM analyse
  • Du har personligt drive, et godt engagement og tager selv ansvaret for at skabe resultater på de aktiviteter og projekter, du arbejder med
  • Du har gode samarbejdsevner, formår at kommunikere godt på tværs af organisationen og er i besiddelse af et godt humør
  • Du behersker og trives med at kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale

Additional Information

Løn

Stillingen er en ansættelse på fuld tid. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt baseret på erfaring og kvalifikationer.

Tiltrædelse

Snarest efter aftale


Kontakt

Casper Nygaard Christensen

TRACK Management

+45 21 77 05 56