Junior Business Analist met kennis van FileMaker

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Door de sterke groei in het aantal nieuwe en vervolgopdrachten heeft TecTiz, bij één van haar opdrachtgevers in de Haarlemmermeer, een vacature voor een Junior Business Analist met grote affiniteit in de ICT branche. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in digitale optimalisatie in organisaties.

Functieomschrijving

In deze waanzinnig leuke functie ben je de proces-georiënteerde business analist die in staat is om in directe samenwerking met de klant, bedrijfs- en werkprocessen in kaart te brengen, te doorgronden en deze verder te ontwikkelen in FileMaker.
Je brengt het werkproces duidelijk in kaart, je stelt de juiste vragen, je onderzoekt verder en je optimaliseert waar mogelijk het hele proces om vervolgens mogelijke verbeteringen en oplossingen aan te reiken.
Het resultaat van deze optimalisatie wordt met behulp van FileMaker ontwikkeld (geprogrammeerd) zodat de klant een verbeterd en gestroomlijnd werkproces krijgt.
Dankzij jouw oplossing wordt er overzichtelijker en efficiënter gewerkt en dat resulteert in tijd- en kostenbesparingen voor de klant.
De werkzaamheden worden veelal op locatie uitgevoerd omdat je nauw met de klant moet samenwerken. Denk hierbij aan 60% buiten op locatie bij de klant en 40% binnen op kantoor.
Daarnaast wordt er van jou verwacht dat je een hoge mate van zelfverantwoordelijkheid voor jouw klantenportfolio hebt en voor het genereren van nieuwe business bij huidige én nieuwe klanten.

Functie-eisen

  • MBO/HBO - werk en denkniveau met een relevante opleiding
  • Goede kennis van databases
  • Je bent in staat om staat om bedrijfs- en werkprocessen snel te doorgronden.
  • Vanuit jouw expert-rol ben je een volwaardig gesprekspartner voor jouw klanten.
  • Je hebt een sterke feeling met accountmanagement, je kunt goed luisteren en tussen de regels lezen, je bent communicatief en daadkrachtig.
  • Je bent gewend om in een dynamische en snel veranderen omgeving te opereren.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de bedrijfsontwikkeling.
  • Je hebt veel affiniteit met verschillende ICT systemen en toepassingen.
  • Je hebt kennis van FileMaker en je weet wat je ermee kunt doen.

Aanvullende informatie

Een prettige werksfeer is kenmerkend voor deze organisatie. Door de korte lijnen in de organisatie is iedereen nauw betrokken bij alle projecten. Je bent dus van elkaar afhankelijk, je werkt veel samen en je leert veel van elkaar.

Ben jij de ambitieuze en goed luisterende gesprekspartner die wij zoeken? Reageer snel om jezelf onder de aandacht te brengen en wie weet ben jij degen die binnenkort roept: "Daar hebben wij tegenwoordig een app voor...!"

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wil je er meer over weten, stuur je CV of bel met Tiziana Olivier. Zij is te bereiken op 06-34299603 / 023-7430257 en zij vertelt je graag alles over deze functie.

Voor meer informatie over TecTiz surf je naar https://www.TecTiz.nl

Privacybeleid