Junior C# / .Net Software Engineer

  • Full-time

Company Description

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een jonge en dynamische organisatie? Dit is jouw kans! Voor een van haar opdrachtgevers in Amsterdam is TecTiz op zoek naar Junior C# / .Net Software Engineer.

Onze opdrachtgever is een kleinere, persoonlijkere organisatie die jou zal doen verbazen. Een club voor en door techneuten die van nature out of the box denken, creatievelingen met know how en expertise, grote klanten en serieuze projecten. Vrijheid, expertise, samenwerken, vriendelijkheid, excellentie, integriteit en eerlijkheid zijn kernwaarden van deze open en platte organisatie met genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

Job Description

Ter ondersteuning van twee Senior Software Engineers zijn wij op zoek naar een schoolverlater die graag verder wil in de software development. In principe is de functie voor 40 uur per week maar wil je verder studeren, dan is vier dagen werken en een dag studeren mogelijk waarbij eventuele studiekosten, in overleg, door de opdrachtgever vergoed worden. Je krijgt dus de kans om jouw talenten maximaal te ontwikkelen in de nieuwste en meest geavanceerde technische omgevingen onder begeleiding van deze twee seniors. In ruil voor jouw ondersteuning bij de verschillende ICT werkzaamheden waarbij klant tevredenheid zeer belangrijk is, leren ze je met hun passie voor techniek de fijne kneepjes van het vak.

Je werkt in een team van ervaren ontwikkelaars die de tijd nemen om jouw kennis waar nodig aan te vullen.


Als junior C# / .Net Software Engineer ben je verzekerd van een afwisselende baan. Dat is te danken aan de verscheidenheid aan opdrachten in portefeuille van de opdrachtgever. Het zijn voornamelijk grote projecten in de webontwikkeling waarbij de link gemaakt wordt naar mobile / smartphone applicaties, databases en Sharepoint oplossingen.  Je werkt zowel aan de front-end als aan de back-end in .NET en C#. Daarnaast voer je monitoring en controle uit op de gemaakte software oplossingen.


  • Het testen van bestaande applicaties.
  • Het plegen van onderhoud aan functionaliteiten van bestaande C#-applicaties waarbij troubleshooting onderdeel van jouw werkzaamheden is.
  • Het vertalen van de wensen van de klant naar bruikbare C#-oplossingen, het ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteiten.
  • Het voeren van overleg met andere developers (zowel back-end als front-end).

Qualifications

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO niveau in de ICT of in de Elektrotechniek.
  • Je hebt al enige ervaring met programmeren in C#. 
  • Je bent leergierig, je grijpt uitdagingen aan en je maakt gretig gebruik van de tips en tricks die je van je ervaren collega’s krijgt. 
  • Verder werk je zelfstandig en jij bent proactief. 
  • Je hebt affiniteit met Sharepoint, PHP, HTML, SQL, .NET en C#.
  • Gezien de samenstelling van het team worden vooral dames aangemoedigd te reageren.
  • Enige helpdesk ervaring als support engineer is een pre’.

Additional Information

Salarisindicatie afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring.

Vaste vaan bij gebleken geschiktheid.


Wil jij meer ICT vacatures van TecTiz zien?

Bekijk het vacatureoverzicht op http://www.smartrecruiters.com/TecTiz


Voor meer informatie over TecTiz kijk op http://www.TecTiz.nl

Privacy Policy