Software Engineer Robotica

  • Full-time

Company Description

Voor een van onze opdrachtgever uit de Haarlemmermeer zijn wij op zoek naar een Software Engineer Robotica. Onze opdrachtgever is actief in de aandrijf- en besturingstechniek en binnen dit vakgebied is deze een grote marktspeler als producent en importeur van o.a. robots, robot besturingen, servomotorsystemen, lineaire aandrijvingen, elektromotoren, motorreductoren en frequentieregelaars. De combinatie van deskundigheid en nadruk op innovatie maken deze opdrachtgever een veelzijdige probleemoplosser binnen het vakgebied aandrijf- en besturingstechniek.

Job Description

Ben je op zoek naar een technisch uitdagende functie met zeer veel afwisselende automatiseringsprojecten? Dan is deze functie iets voor jou!

Als software engineer robotica ben jij verantwoordelijk voor het engineeren van besturingssoftware voor op CodeSys gebaseerde motion control en robot systemen. 

Je ontwikkelt nieuwe software, maar waar nodig pas je al bestaande of eerder ontwikkelde software aan zodat alle systemen optimaal draaien. De werkzaamheden vinden plaats zowel op kantoor als op locatie bij klanten voor bijvoorbeeld ondersteuning of inbedrijfname. Je werkt in een klein en professioneel team van technisch specialisten, met een grote eigen verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in nauw overleg met de klant en de technisch adviseurs.

Qualifications

  • Je hebt een MBO+ / HBO opleiding afgerond op het gebied van Industriële Automatisering / Mechatronica / Elektrotechniek
  • Als software engineer heb je ervaring met hogere PLC programmeertalen IEC 61131-3 en met diverse besturingssystemen zoals CodeSys, Siemens, Allen Bradley, Omron…
  • Motion control en robotics laten je hart sneller kloppen.
  • Je hebt een technisch commerciële instelling en je bent heel goed in staat om op ontwerpniveau met machinebouwers te communiceren.
  • Verder ben je proactief en je kunt goed zelfstandig werken.
  • Naast het Nederlands beheers je de Engelse taal ook goed. Beheersing van het Duits is een pré.
  • Reizen binnen Nederland en soms in het buitenland is voor jou geen probleem.

Additional Information

Salarisindicatie afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring.

Vaste vaan bij gebleken geschiktheid.

Heb je interesse en wil je er meer over weten? Bel met Tiziana Olivier op 06-34299603.

Wil jij meer vacatures van TecTiz zien?

Bekijk het vacatureoverzicht op http://www.smartrecruiters.com/TecTiz

Voor meer informatie over TecTiz kijk op http://www.TecTiz.nl

Privacy Policy