Technisch Specialist Elektrotechniek

  • Full-time

Company Description

Voor een van haar opdrachtgevers is TecTiz op zoek naar een Technisch Specialist Elektrotechniek.

Job Description

In deze zeer uitdagende functie ben je mede verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud van zuiveringsinstallaties in drie vestigingen in Zuid Holland. Je bent werkzaam bij de afdeling die als technisch kenniscentrum dient voor de voorbereiding en uitvoering van projecten. Vanuit jouw functie en dankzij jouw technische achtergrond ben jij in staat om complexe problemen te analyseren, de onderhoudbaarheid te garanderen en duidelijke opdrachten te geven aan leveranciers en opdrachtnemers. Binnen nieuwbouw en renovatieprojecten ben je eindverantwoordelijk voor de discipline Elektrotechniek en je voert zelfstandig fabriek- en installatietesten uit.

Qualifications

  • Je beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding Elektrotechniek of Energietechniek.
  • Als je ervaring in een dergelijke functie hebt is dat erg mooi maar ook schoolverlaters worden meegenomen in de selectieprocedure.
  • Je bent in staat om engineeringberekeningen te maken en te beoordelen voor het dimensioneren van elektrotechnische apparaten, selectiviteit en kortsluitvastheid.
  • Je hebt inzicht in de nieuwste vaktechnische ontwikkelingen en je hebt kennis van de huidige wet- en regelgeving.
  • Je bent op de hoogte van de Europese Machine-, EMC- en Laag Spanning-richtlijnen. Daarnaast ben je op de goed bekend met de NEN1010 en de NEN-EN-IEC 61439 normen voor Laagspanningsschakel en Verdeelinrichtingen. Ook met de NEN-EN-IEC 62305 normen voor bliksembeveiligingsinstallaties ben je goed bekend.
  • Al eerder heb je ervaring opgedaan met projectmatig werken en bij voorkeur heb je gewerkt in een adviserende en coördinerende rol.
  • Tenslotte ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Additional Information

Ben jij de ambitieuze en zelfstandige teamspeler die wij zoeken? Reageer snel om jezelf onder de aandacht te brengen. Heb je interesse en wil je er meer over weten, stuur je CV of bel met Tiziana Olivier. Zij is te bereiken op 06-34299603 / 023-7430257 en zij vertelt je graag alles over deze functie.

Voor meer informatie over TecTiz surf je naar http://www.TecTiz.nl

Privacy Policy