Teamleider (WTB/E)

  • Full-time

Company Description

Voor een van haar opdrachtgevers, een leverancier van toegangsbeveiligingsproducten, is TecTiz op zoek naar een Teamleider (WTB/E) voor de afdeling assemblage in de regio Zoetermeer en omstreken.

Doel van de functie: 

Als teamleider heb je de hoofdrol in het team. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt waar nodig bij. 

Een van de belangrijkste taken van een teamleider is duidelijkheid scheppen over de richting en de ambitie van het team en dus ook van de organisatie. Teamleden moeten weten wat de doelstelling van de organisatie is, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage van ieder teamlid is. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team.

Essentieel voor het goed functioneren van een team is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor jouw teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie.

Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Hierbij zijn vertrouwen en ondersteuning door het management van cruciaal belang.

Job Description

  • Als teamleider ben je een meewerkend voorman en geef je operationeel leiding aan een enthousiast assemblageteam van 6 monteurs. Jouw doel is een optimaal verloop van de assemblagewerkzaamheden waarbij het behalen van de beoogde productiviteit van het team en de vereiste kwaliteit van de producten de voorwaarde is.
  • Het maken van afdelingsdoelstellingen en individuele plannen als afgeleide van de bedrijfsdoelstellingen.
  • Het volgen van een productieplanning en het tijdig constateren van afwijkingen.
  • De aansturing van het assemblageproces aan de hand van lezing en interpretatie van tekeningen.
  • Het beoordelen van de algehele kwaliteit van de producten en het aansturen van verbeterteams.
  • Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de teamleden.

Qualifications

  • De geschikte kandidaat heeft minimaal een MBO+ (Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek) werk- en denkniveau met ongeveer 4 jaar relevante werkervaring.
  •  Je bent in het bezit van een VCA certificaat voor leidinggevenden en de NEN 3140. Zo niet ben je bereid om deze te behalen.
  • Je bent de motor achter het team, je bent proactief en je staat open voor veranderingen die tot verbeteringen leiden.
  • Je bent communicatief, klantgericht en samenwerken zit in jouw genen.
  • Als je ervaring hebt met het werken in een LEAN manufacturing productieomgeving en verder kennis hebt van elektrotechniek dan is dat een grote pre.

Additional Information

  • Wat maakt deze functie zo leuk? Als je voor deze functie kiest, krijg je de kans om je eigen afdeling te vormen en te managen. Een uitgelezen kans om jouw leidinggevende capaciteiten verder te verbeteren. Je krijgt de mogelijkheid om LEAN manufacturing verder te leren toepassen en door te gaan voeren op jouw productieafdeling. Door steeds meer nieuwe verbeteringen te vinden en te implementeren wordt jouw afdeling steeds efficiënter en jouw team steeds gemotiveerder. 
  • Daarnaast zijn de doorgroeimogelijkheden binnen deze internationale organisatie uitstekend te noemen.
  • Verder heb je en prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform de cao voor het Metaalbewerkingsbedrijf waaronder 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wil je er meer over weten, stuur je CV of bel met Tiziana Olivier. Zij is te bereiken op 06-34299603 / 023-7430257 en zij vertelt je graag alles over deze functie. Voor meer informatie over TecTiz surf je naar http://www.TecTiz.nl

Privacy Policy