Field Engineer Meet- & Regeltechniek

 • Purmerend, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Voor een van haar opdrachtgevers uit de regio Noord Holland is TecTiz op zoek naar een Field Engineer Meet- & Regeltechniek.

Onze opdrachtgever is een werktuigbouwkundig installateur gespecialiseerd in de optimalisatie van processen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie, regeltechniek, waterbeheer en waterafvoer. 

De opdrachtgever ontwerpt, monteert en onderhoudt uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties en systemen in de utiliteitsbouw zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten. 

Duurzaam bouwen komt het beste tot zijn recht als gelijkwaardig comfort hand in hand gaat met kostenbesparing en een afname van de milieubelasting. Daarom is het voorleggen van duurzame keuzes die in de toekomst een flinke besparing op onderhoud en beheer opleveren zeer belangrijk in elk project.

Deze opdrachtgever is buitengewoon bedreven in de uitvoering van Warmte Koude Opslag (WKO) projecten.

Functieomschrijving

Als Field Engineer Meet- & Regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig inbedrijfstellen van elektrotechnische utilitaire installaties, panelen en besturingskasten. Je werkt met PLC's en meet- en regelapparatuur van Priva, Schneider, Honeywell en Siemens.

Je voert controle-, keurings- en testwerkzaamheden uit conform wettelijke normen en specifieke eisen van de klant. Jij bent bedreven in het lezen van tekeningen, hydraulische schakelingen en regeltechnische omschrijvingen. Op lokatie ben jij de ogen van het projectteam waar je mee nauw samenwerkt. Zo lever je technische informatie aan je teamleden door test-, afwijking- en keuringsrapporten op te stellen. 

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO-opleiding niveau 4 (bijv. elektrotechniek) voltooid en aangevuld met vakgerichte opleidingen op het gebied van proces-, besturings-, meet & regel- en energietechniek. 
 • Verder heb je al enige werkervaring in een soortgelijke functie en je bent in staat om zelfstandig je werk uit te kunnen voeren.
 • Dankzij jouw goed ontwikkeld analytisch vermogen ben jij goed in staat om situaties goed in te schatten en onder druk werk je het best. 
 • Jouw leergierigheid en je flexibiliteit zijn jouw geheime krachten. 
 • Jij vindt het vet gaaf en technisch uitdagend om in storingen te duiken om de oplossing voor het probleem te vinden.
 • Jouw sociale en communicatieve vaardigheden zijn goed te noemen en je bent klantgericht.
 • Je straalt zelfvertrouwen en deskundigheid uit waardoor je de klant op een klantvriendelijke manier kunt helpen.
 • Als je over de VCA en de NEN-3140 certificering beschikt dan is dat een pré, zo niet dan kan de opdrachtgever deze certificeringen naast andere interessante trainingen en opleidingen aan jou bieden.
 • Daarnaast krijg je een lease auto, laptop en telefoon tot je beschikking naast een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Extra informatie

Zou jij het leuk vinden om bij een een familiebedrijf te horen dat al meer dan 65 jaar bestaat, en regelmatig gezellige etentjes, uitjes, trainingen en toolbox meetings voor haar personeel organiseert? 

Wil jij meewerken aan creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen?

Wil jij ook een van de zeer betrokken medewerkers worden?  

Wi jij voor een organisatie werken die jou waardeert?

Reageer dan snel... Wellicht ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Let op! Verruim je mogelijkheden!

Wellicht is deze vacature niet waar jij op zoek naar bent. Niet al onze vacatures staan gepubliceerd omdat sommige opdrachtgevers op dit moment dat nog niet wensen. Als je contact met TecTiz opneemt krijg je met een simpel oriënterend telefoongesprek inzicht in alle openstaande vacatures! Je droombaan is dichterbij dan je denkt…  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tiziana Olivier. Zij beantwoordt graag al jouw vragen en is te bereiken op 06-34299603 of 023-7430257. 
Voor meer informatie over TecTiz surf je naar http://www.TecTiz.nl

Privacybeleid