Media Sales Trainee - digital marketing

  • Stockholm, Sweden
  • Full-time

Company Description

The Scholar är ett digitalt medie och magasin som fokuserar på karriär, evenemang och livsstil. Tillsammans med vårt internationella nätverk är vi idag verksamma i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien. Vi sammanför drivna studenter och young professionals med företag genom våra magasin, digitala lösningar och medlemsaktiviteter. Våra medlemmar är ekonomer, ingenjörer och jurister.

Job Description

Vi rekryterar nu en Media Sales Trainee - Digital Marketing som vill vara med på vår resa. Vi är just nu inne i en expansiv fas och söker därför en person med rätt färdigheter och potential för att snabbt avancera och ta en mer ansvarsfull säljroll efter en fullföljd traineeperiod. Har du nyligen studerat färdigt och vill ge dig ut i arbetslivet? Eller vill du helt enkelt ta dig an en ny utmaning - då kan detta vara helt rätt för dig. Du skall vara en driven och målmotiverad person som inte nöjer dig med att ligga på andra plats. Du älskar att göra affärer!I ett inledande skede blir din roll på företaget att via telefon och möten sälja marknadsföringsinnehåll och andra medieprodukter till företag i hela landet och i Norden, med fokus på digitala annonseringslösningar, videoproduktion och content marketing. Du kommer parallellt få utbildning inom content marketing-området och andra angränsade kunskapsområden, samt få insyn i verksamhetens olika enheter.Du har själv hand om hela försäljningsprocessen och har därför mycket varierande arbetsuppgifter. Stort fokus kommer att ligga på din expertisroll inom digital marknadskommuniktion, sociala medier och innehållsmarknadsföring. Du kommer ingå i ett befintligt team och jobba på en av företagets produktområden, vilken det blir bestäms när de lärt känna dig lite bättre under traineeperioden (3 månader).

Qualifications

Bolaget kräver ej att du skall ha någon tidigare erfarenhet av försäljning då det är del av introduktionsutbildningen. Däremot bör du veta att försäljning är något för dig och att du gillar att göra affärer.Vi söker dig som:
• Är resultatinriktad, ambitiös och ansvarstagande
• Väldigt god kommunikationsförmåga, både i engelska och svenska
• Prestigelös och orädd
• Gillar att arbeta i en öppen kontorsmiljö
• Har lätt för att ta kontakt med nya människor och är bra på att skapa relationer
• Har ledaregenskaper
• Vill jobba på ett företag där utvecklingsmöjligheterna är stora och dina ledaregenskaper efterfrågas

Vi erbjuder dig:
• Fast lön, provision, bonus, inget övre lönetak
• En resultatinriktad arbetsplats som ser till din utveckling
• En arbetsplats i stora, ljusa och fräscha lokaler
• Möjligheten att sälja etablerade produkter mot starka kunder

Additional Information

Placering: Stockholm, Östermalmsgatan 87 B

Anställning: Heltid och med start omgående.

För mer information, besök www.thescholar.se och www.humanperformance.se.

Ansökan

Ansök genom att klicka på knappen bredvid, "Jag är intresserad", och ladda upp CV och personligt brev (skriv i meddelandefältet). Vi hanterar ansökningarna vartefter de kommer in, så skicka din ansökan redan idag.

Vid frågor kontakta otto.wetterstrom[a]humanperformance.se eller 0737-33 40 41.

Sökord: media, key account manager, mediasäljare, mediesäljare, utesäljare, innesäljare, säljare, portfölj, fältsäljare, reklam, annons, platsannons, marknad, PR, media, online, print, försäljning, marknadsföring, sales representative