Digital Account Manager

  • Full-time

Company Description

The Scholar är ett digitalt medie och magasin som fokuserar på karriär, studentevenemang och livsstil. Tillsammans med vårt internationella nätverk är vi idag verksamma i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien.

Målsättningen är att sammanföra drivna studenter och young professionals med företag på ett socialt och kreativt sätt genom våra magasin, eventaktiviteter och digitala lösningar. Vår målgrupp är ingenjörer, ekonomer och jurister. Besök www.thescholar.se för mer information.

Job Description

The Scholar rekryterar nu en resultatinriktad och ansvarstagande Digital Account Manager till vårt kontor på Östermalm. Vi söker dig med talang inom försäljning och med digital erfarenhet som ska ansvara för relationer med våra annonsörer. Just nu växer The Scholar och har flera olika utmaningar och möjligheter framöver, främst inom det digitala området. Du kommer att kommunicera med kunder, följa upp kampanjer, bevaka marknaden och konkurrenter inom ditt område. Kontakt med kund sker via telefon och e-mail, men även i möten hos kund.

Du kommer skapa ökad verksamhetsnytta för våra kunder genom att erbjuda dem en nischad produkt med hög konvertering och långsiktig effekt. Vår målgrupp och produkt är unik på många sätt och ger stora möjligheter till kreativa och skräddarsydda lösningar. Du kommer jobba med en bredd av produkter, så som sociala medier, content marketing, platsannonsering, nyhetsbrev och banners. Din uppgift blir att hitta rätt lösning för kunden och bygga upp en långsiktig och lönsam relation för båda parter.

Qualifications

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och någon form av relevant yrkeserfarenhet inom utgående försäljning. Som person är du resultat- och målinriktad och har stor egen drivkraft och en vilja att utvecklas. Du bör ha stort intresse för att vilja utvecklas inom försäljning och digitala medier.

Med utbildning och kontinuerlig coachning får du det stöd som krävs för att lyckas, det som du behöver tillföra är hårt arbete, kreativitet och affärsmässighet. Även personer som saknar dokumenterad säljerfarenhet kan passa för tjänsten, men då ser vi gärna att du har en passande utbildning samt andra erfarenheter som angränsar till tjänstens arbetsuppgifter.

Additional Information

Vi erbjuder en tjänst där du får utmaning och möjligheter till en spännande karriär i gränslandet mellan digital media, marknadsföring och försäljning. Vi har ett lönesystem som belönar goda prestationer, med fast lön och prestationsdel (utan lönetak).​ Vi är ett team på 13 personer som sitter i representativa och ljusa lokaler på Östermalm.

Ansök genom att klicka på knappen nedan, "Jag är intresserad", och ladda upp CV och skriv ett personligt brev. Vid frågor kontakta otto.wetterstrom[a]humanperformance.se eller 08-120 305 12.