Masseurs

 • Platinastraat 161, 2718 SR Zoetermeer, Nederland
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Waar kom je te werken?

Sinds 1921 produceert Weleda een uitgebreid assortiment aan natuurlijke verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Hierbij staat kwaliteit voorop. We houden rekening met al onze relaties: telers, medewerkers, handelspartners, consumenten. En niet in de laatste plaats ook met de natuur. Passie voor de natuur, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn de geheimen achter het succes van Weleda. 


Bij Weleda zijn we trots op onze roots. Die bepalen nog steeds onze identiteit. Al bijna een eeuw lang. Weleda maakt haar producten niet alleen zodat ze goed zijn voor jou, maar ook omdat ze goed zijn voor de wereld. Sinds 2018 maken de Weleda City Spa’s onderdeel uit van ons bedrijf. Dit is bij uitstek de plek waar de producten en de kernwaarden van ons bedrijf tot leven komen.

Functieomschrijving

Wij breiden uit!

Wij zoeken collega’s voor onze Weleda City Spa’s in Oegstgeest, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam! Ben jij proactief, zelfstandig, staat de klant altijd centraal en ben je masseur/massagetherapeut? Zijn natuurlijke verzorgingsproducten je passie en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het uitbouwen van het merk Weleda? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij zijn op zoek naar meerdere collega’s, te weten: 

Masseurs  (M/V)  

in Amsterdam, Oegstgeest, Den Haag, Rotterdam

Als medewerker City Spa geef je (sport)massages op een speciaal door Weleda ontwikkelde manier. Je bent betrokken bij en levert een bijdrage aan onze unieke en nieuwe wellness propositie: Van product naar beleving door gezondheid, schoonheid en verzorging met elkaar te verbinden. 

Je kunt je goed inleven in het gedachtegoed van Weleda, En het allerbelangrijkste, je geeft alle klanten een warm en eerlijk gevoel, zodat ze heel graag terugkomen voor een speciaal verwen-/ me moment. 

Je werkt zelfstandig binnen een klein team en nauw samen met de Teamleider van jouw locatie.  Je kerntaak is het geven van Weleda lichaamsmassages.

Functie-eisen

Wij vragen 

 • Afgeronde massage opleiding
 • Ruime ervaring als masseur / massagetherapeut
 • Hands-on mentaliteit, proactieve houding 
 • Je bent sociaalvaardig, integer en discreet. 
 • Voor alle functies vragen wij in de loop van de sollicitatieprocedure een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) 
 • Bereidheid om minimaal 2 avonden per week en eens per 2 weken één dag in het weekend te werken

Aanvullende informatie

Wat biedt Weleda?

 • Mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving 
 • Informele en transparante bedrijfscultuur 
 • Dynamische en prachtige werkomgeving
 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie? 

Solliciteer dan uitsluitend met een motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Weleda werkt op het gebied van recruitment van de Weleda Spa's samen met Tempo Team. Mocht je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek dan kan dat zowel door Weleda zelf, als door tempo Team gebeuren.

 Een proefbehandeling maakt deel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacybeleid