Schoonheidsspecialist Weleda City Spa Amsterdam

  • Jan Pieter Heijestraat 111, 1053 GN Amsterdam, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Waar kom je te werken?

Sinds 1921 produceert Weleda een uitgebreid assortiment aan natuurlijke verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Hierbij staat kwaliteit voorop. We houden rekening met al onze relaties: telers, medewerkers, handelspartners, consumenten. En niet in de laatste plaats ook met de natuur. Passie voor de natuur, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn de geheimen achter het succes van Weleda. 

Bij Weleda zijn we trots op onze roots. Die bepalen nog steeds onze identiteit. Al bijna een eeuw lang. we streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van ingrediënten, producten en dienstverlening. Ons merk is ons product, ons product is de natuur, en daar zijn we zuinig op.

Functieomschrijving

Wij zoeken collega’s voor onze vestiging in Amsterdam! Ben jij proactief, zelfstandig, staat de klant altijd centraal en ben je schoonheidsspecialist? Zijn natuurlijke verzorgingsproducten je passie en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het uitbouwen van het merk Weleda? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij zijn op zoek naar een: 

Schoonheidsspecialist (M/V)  

13-18 u per week

Als medewerker City Spa geef je gezichtsbehandelingen op een speciaal door Weleda ontwikkelde manier. Je bent betrokken bij en levert een bijdrage aan onze unieke en nieuwe wellness propositie: Van product naar beleving door gezondheid, schoonheid en verzorging met elkaar te verbinden. 

Je kunt je goed inleven in het gedachtegoed van Weleda, En het allerbelangrijkste, je geeft alle klanten een warm en eerlijk gevoel, zodat ze heel graag terugkomen voor een speciaal verwen-/ me moment. 

Je werkt zelfstandig binnen een klein team en nauw samen met de Teamleider van jouw locatie.  

Je kerntaak is het geven van Weleda schoonheidsbehandelingen.

Functie-eisen

Wij vragen

  • Afgeronde schoonheidsspecialisten opleiding
  • Enige jaren ervaring als schoonheidsspecialist
  • Hands-on mentaliteit, proactieve houding
  • Je bent sociaalvaardig, integer en discreet
  • Voor alle functies vragen wij in de loop van de sollicitatieprocedure een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) 
  • Bereidheid om in de avonden en weekenden te werken

Aanvullende informatie

Wat biedt Weleda?

Bij Weleda krijg je de kans om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Je komt terecht in een warm bad; een prachtige werkomgeving, waar een hecht team werkzaam is. Ons aanbod? Een concurrerend pakket aan arbeidsvoorwaarden en korting op ons productaanbod.

Heb je interesse in deze functie? 

Solliciteer dan uitsluitend met een motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Een proefbehandeling maakt deel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacybeleid